נוף עתאמנה. מחוקרת מיקרוביולוגיה לזוכת "מאסטר שף" . "מי שלא עומד בחום שייצא מהמעבדה !!!"
"תמיד ביליתי במעבדה במקביל לבילוי במטבח… ראיתי ששני הדברים מאוד דומים אחד לשני וקיים הרבה מאוד דמיון בין השניים".
"מה שעושה בעיניי מדען טוב הן אותן התכונות שעושות שף טוב:
היצירתיות בעשייה, החשיבה מחוץ לקופסא, ללכת לפי פרוטוקולים מדויקים אבל בבד בבד לנסות ולמצוא דברים חדשים.
כל ההסתכלות האנליטית על דברים היא מאוד משותפת בין שף למדען,
ככל שעוברות השנים ואני מתעמקת יותר ויותר בתחום האוכל, אני מבינה כמה להיות מדען טוב בהחלט משפר את הסיכויים שלך להיות שף טוב..
זה נורא מצחיק אבל אני חושבת שהכי חשוב הוא הרקע המדעי שאיתו אני מגיעה ומביאה איתי לתחום האוכל".
האזינו לפודקאסט של בוגרת הפקולטה נוף עותמאנה שהפכה מחוקרת מיקרוביולוגיה במעבדת פרופ' עודד בז'ה בפקולטה לביולוגיה לזוכת "מאסטר שף" שמייעצת למסעדות, יוצרת מתכונים, מקיימת סדנאות ללימוד בישול בסגנון המטבח הערבי המודרני ומופיעה כשפית אורחת באירועים ובמסעדות.
סיפורה של נוף בפרק של ה"הטכניוניסטים" – הפודקאסט של ארגון בוגרי הטכניון כאן בלינק:
https://alumni.technion.ac.il/technionistim_nof